רוסטביף סינטה ותפוחי-אדמה

1 שע' הכנה
  • 6 מנות
  • Type: סינטה
אופן ההכנה

מתכון לסינטה עם תפוחי-אדמה במרינדה בשמן זית ותפו”א:

**מצרכים:**

לבשר סינטה:
– 2-½ קילו נתח איכותי של סינטה עם שכבת השומן

לתפוחי-אדמה:
– ½-1 קילו תפוחי-אדמה בינוניים, חתוכים לחתיכות גדולות (כ-12-16 תפוחי-אדמה)

למרינדה:
– 6-7 שיניי שום מעוכות
– ¼ כוס חומץ בלסמי
– 3 כפות סילאן או דבש
– 3 כפות חרדל דיג’ון גרגירים
– ¼ כוס שמן זית
– 1-2 ענפים של רוזמרין טרי
– 1 כפית מלח
– 1 כפית פלפל שחור גרוס גס

**הוראות:**

**1. הכנה למרינדה:**

– בקערה גדולה, ערבב את שום המעוכה, החומץ בלסמי, סילאן או דבש, חרדל דיג’ון, שמן זית, רוזמרין טרי, מלח ופלפל שחור גרוס. מערבבים היטב עד שהמרינדה מתמזגת.

**2. מרינדה של הבשר:**

– מוסיפים את נתחי הסינטה למרינדה ומשטחים אותם בטוב עם הרוזמרין והתערובת.
– מכסים את הקערה ומניחים אותה במקרר לזמן של לפחות 4 שעות או בינוניות למשך 12 שעות למשך יומיים.

**3. הכנה לאפייה:**

– מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס.

**5. אפיית הבשר והתפוחים:**

– מניחים את הנתחים ותפוחי-האדמה על רשת האפייה על טורבו ומטגנים בתנור החם למשך 45 דקות.

**6. משקיעים תוך כדי:**

– מוסיפים את התפוחים לקערת המרינדה של הבשר.
– מניחים את הקערה הקטנה על פתח התנור החם וממשיכים לטגן בתנור למשך 45 דקות מכל צד.
– תפוחי האדמה צרים להיות זהובים מכל צד ואופן, אך לא צרים להתייצב בתנור לאורך זמן ממושך מאוד.

 

מוצרים מהמתכון

Array ( [15982-0-qeppxodkaq] => Array ( [key] => 15982-0-qeppxodkaq [product_id] => 15982 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => 1 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1 ) )
Array ( [key] => 15982-0-qeppxodkaq [product_id] => 15982 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => 1 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1 ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים

    המבורגר ביתי

    הכנת המבורגרים טעימים בבית היא קלה וניתנת להתאמה אישית. הנה מתכון להמבורגר קלאסי
    למתכון

    שניצל דג ותפוצ’יפס

    לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, קולהע צופעט למרקוח איבן איף
    למתכון